SÆNK BRÆNDSTOFFORBRUGET. REDUCER UDSLIP MED 10-40 %

SPAR DYRE RESERVEDELE OG SKÆR NED PÅ REPARATIONSOMKOSTNINGER

rvs products

RVS Technology® er en ny teknik, som gør det muligt at danne en ferrosilikat (metal keramisk) overflade struktur på friktionsflader af jern.

Den nye overfladestruktur har unikke fysiske og kemiske egenskaber, og det er muligt at gendanne slidte overflader til deres originale tilstand uden at adskille udstyret, som skal behandles.

Det unikke ved RVS Technology® er, at gendannelsen finder sted under normale driftsbetingelser, og at restaureringsprocessen automatisk stopper, når det nødvendige resultat er opnået.

Tolerencerne i ethvert friktionspar i maskineriet bliver optimeret til et niveau, som er svært at opnå selv med nutidens produktionsudstyr.

Alt dette bliver gjort uden at adskille og samle maskineriet, og uden at købe dyre reservedele. Resultatet er et pålideligt maskineri i meget lang tid.

RVS Technology® virker overalt, hvor der findes friktion, d.v.s. hvor der er varmeenergi opstået ved friktion.

Den nye overfladestruktur er opstået som en kemisk forbindelse med det originale metal. Der er ingen skarp adskillelse mellem den oprindelige overflade og den nye overfladestruktur, og derfor kan den metalkeramiske overflade ikke fjernes som f.eks. overfladebehandlinger af crom og nikkel.

rvs logo

 

Autogrisen er lagerførende af alle RVS produkter. Ring til os for spørgsmål, pris og lagerstatus.